Pază, Sisteme Securitate, Evaluări de Risc

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INTRODUCERE

Prezenta Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam si/sau dezvaluim date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens. In acelasi timp, Politica noastra de Confidentialitate detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu utilizatorii platformei, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu ofertele firmei noastre.

Va rugam sa consultati si Termenii si Conditiile noastre disponibile la adresa SECURYTAS.ro si Politica Cookie detaliata in acestea, in care se explica folosirea cookie-uri  lor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul platformei noastre.  

In mod normal, platforma noastra poate fi utilizata fara introducerea de date cu caracter personal. Cand date cu caracter personal  sunt colectate pe site (precum: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa facturare), acestea sunt colectate intrucat persoana interesata furnizeaza aceste date in mod voluntar.

Ca regula, SECURYTAS  colecteaza si prelucreaza datele pe care utilizatorii site-ului aleg in mod liber sa le furnizeze.

Politica de confidentialitate  a SECURYTAS  se aplica oricarui vizitator/utilizator al site-ului, precum si oricaror date cu caracter personal prelucrate de SECURYTAS . In masura in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre SECURYTAS  va sfatuim sa nu ne accesati site-ul, sa nu va inregistrati sau sa nu ne transmiteti, documente/informatii care contin date cu caracter personal.

CINE PRELUCREAZA DATELE DVS. CU CARACTER  PERSONAL

SECURYTAS SYSTEMS S.R.L., denumita in continuare “SECURYTAS”, o societate romaneasca cu sediul social in jud. Prahova, Ploiesti, Str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 216 A, Bl. 131, Ap. 2 si este inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub nr. J29/2295/2004, avand cod fiscal RO 16889954  este operatorul datelor dvs. cu caracter personal.

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRAM 

SECURYTAS colecteaza si prelucreaza doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii le pun la dispozitia SECURYTAS, prin accesarea si vizitarea de catre acestia, a site-ului, respectiv prin crearea si actualizarea contului pe care il inregistrati prin utilizarea platformei. In plus, pe baza informatiilor colectate conform celor anterior mentionate putem colecta si procesa date cu caracter personal de pe diferite canale social media.

Când utilizati SECURYTAS.ro, dispozitivul va furnizeaza automat informatii astfel incât sa putem raspunde si sa ne personalizam raspunsul nostru. Tipul de informatii pe care le colectam prin mijloace automate poate sa difere, dar in general include informatii tehnice despre computerul dvs., cum ar fi adresa IP sau alt identificator de dispozitiv. Informatiile pe care le colectam, de asemenea, pot include informatii de utilizare si statistici despre interactiunea dvs. cu SECURYTAS. Aceste informatii pot include adresele URL ale paginilor web pe care le-ati vizitat, adresele URL de trimitere si iesire din pagini, afisarile de pagina, timpul petrecut pe o pagina, numarul de clicuri, tipul platformei, datele despre locatie si alte informatii despre modul in care ati utilizat SECURYTAS. Informatiile sunt, de asemenea, utilizate in scopuri analitice si pentru a gestiona problemele tehnice care pot aparea. Nu incercam sa identificam utilizatori individuali prin intermediul acestor informatii.

Daca accesati SECURYTAS utilizând un dispozitiv mobil, vom colecta locatia dvs. fizica daca ati activat aceasta caracteristica. Chiar daca nu utilizati un dispozitiv mobil, informatiile despre locatia dvs. generala pot fi identificate de pe adresa IP a dispozitivului dvs. sau de adresele URL pe care le primim.

De asemenea, colectam informatii cu ajutorul modulelor cookie („cookie-uri de sesiune” si „cookie-uri persistente”) pentru a ne ajuta sa va identificam atunci când vizitati SECURYTAS si sa dezvaluim module cookie cu agenti de publicitate sau retele de publicitate terta parte.

Atunci cand accesati pagina noastra web sau orice anunturi cu caracter publicitar de pe alte site-uri terte, SECURYTAS, furnizorii nostri de servicii sau partenerii nostri ar putea sa colecteze anumite date prin mijloace automate, cum ar fi cookies, web beacons si web server logs.

Pentru detalii privind modul de utilizare a cookie-urilor, va rugam accesati Politica de cookie-uri.

De asemenea, este posibil ca terte parti, avand calitatea de furnizori de aplicatii, instrumente, widget-uri si plug-in-uri de pe site-ul nostru, cum ar fi instrumentele social media, sa foloseasca mijloace automate de colectare a datelor privind interactiunea dumneavoastra cu respectivele platforme. In aceasta situatie, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce inseamna ca in legatura cu colectarea de date facuta de catre furnizorii respectivi, persoanele ale caror date sunt prelucrate de catre acestia trebuie sa consulte politicile de protectia datelor si notele de informare ale acelor furnizori intrucat, in cazul acelei prelucrari, se aplica politicile furnizorilor. Sub rezerva legislatiei aplicabile, SECURYTAS nu este responsabila pentru practicile acestor furnizori privind protectia datelor.

Urmatoarele tipuri de date cu caracter personal privind utilizatorii care inregistreaza si mentin un cont inregistrat prin utilizarea acestui web-site:

Username/Email si parola cand va inregistrati pe platforma SECURYTAS;

Date de contact (cum ar fi numele, prenumele, domiciliul sau resedinta si adresa de corespondenta, e-mailul si numarul de telefon)

Nefurnizarea oricareia dintre informatiile si datele cu caracter personal solicitate pentru o posibila comanda online poate conduce la imposibilitatea onorarii comenzii si deci a utilizarii unor servicii oferite de SECURYTAS.

CUM COLECTEAZA SECURYTAS DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. in anumite imprejurari, inclusiv:

In momentul in care navigati, solicitati informatii sau interactionati pe platforma noastra

In momentul in care ne contactati, prin intermediul formularului de contact

In momentul in care ne puneti, in orice fel, la dispozitie , informatii despre dvs., in vederea achizitiei online de produse si servicii.

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune care reprezinta o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fara a se limita la colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale SECURYTAS, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza asupra acestor interese. Concret, datele sunt prelucrate in baza interesului legitim al SECURYTAS de a asigura serviciile prin intermediul platformei si de a tine la curent utilizatorii cu toate noutatile de interes pentru acestia.

Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale

In cazul mesajelor publicitare primite pe adresa dvs. de e-mail (marketing direct), prelucram adresa dvs, in baza consimtamantului pe care l-ati acordat

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

Pentru a va tine la curent cu toate oportunitatile si noutatile la dispozitia dvs

Solutionarea oricaror cereri si /sau eventuale reclamatii si furnizarea oricaror informatii solcitate prin completarea formularului de contact. In cazul in care doriti sa ne contactati prin intermediul formularului de contact, atat solicitarea de a ne contacta astfel cat si datele transmise vor fi pastrate in vederea procesarii solicitarii primite si in vederea asistarii cu alte solicitarii ce vor urma.

Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs.;

In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu termenii si conditiile noastre;

In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate. 

Platforma are dreptul de a transmite emailuri utilizatorilor sai. Acesta poate transmite un mail imediat dupa inregistrarea pe platforma pentru a verifica contul, precum si sa transmita alte emailuri cu scopuri administrative/ operationale, astfel cum sunt: managementul contului sau mentinerea sistemului. Aceste mailuri vor fi transmise pe toata perioda in care contul de utilizator nu este inchis.

In cazul in care ne-ati acordat expres consimtamantul dvs., va putem prelucra datele cu caracter personal si in urmatoarele scopuri:

Comunicarea cu dvs. prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent in ceea ce priveste SECURYTAS, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile si produsele SECURYTAS , precum si evenimente si proiecte SECURYTAS; SECURYTAS poate transmite emailuri care contin  anuntarea unor noi servicii, newsletter, actualizari in proces de realizare, informatii privind anumite evenimente sau alte emailuri avand continut comercial  sau transmise de echipa de marketing a platformei.

Puteti alege sa va retrageti consimtamantul privind materialele de marketing in orice moment, prin simpla accesare a link- ului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecarui newsletter sau puteti gestiona setarile contului dvs. in pagina „Setari de cont” din SECURYTASavand posibilitatea de dezabonarea de la buletine de stiri si e-mailuri de marketing.

De asemenea, putem folosi servicii analitice ale unor terte parti pe platforma, cum ar fi cele ale Google Analytics. Furnizorii care administreaza aceste servicii folosesc tehnologii precum cookies, web server logs si web beacons pentru a ne ajuta sa analizam modul in care utilizati website-ul nostru. Datele colectate prin aceste mijloace (incluzand adresele IP) pot fi transmise acestor furnizori sau altor terte parti relevante care folosesc aceste date, de exemplu, pentru a evalua utilizarea website-ului.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.  

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau astfel cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte persoane sau catre parteneri in scopuri de marketing direct.

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau acelea alea contractorilor nostri. Am adoptat toate masurile ce se impun, atat cu privire la persoanele care intra in contact cu datele, spatiile in care sunt prelucrate datele, cat si cu privire la echipamentele tehnice utilizate in legatura cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Puteti gestiona setarile contului dvs. in pagina „Setari de cont” din SECURYTAS.ro. Va oferim posibilitatea de a renunta la folosirea informatiilor personale de identificare in anumite scopuri si la dezabonarea de la buletine de stiri si e-mailuri de marketing, acolo unde exista.

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere catre SECURYTAS, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la office@securytas.ro

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

SECURYTAS a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si SECURYTAS nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre SECURYTAS a unui drept al dvs. sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.

Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 2 ani de la ultima data de accesare a contului dvs..

Puteti gestiona setarile contului dvs. in pagina „Setari de cont” din SECURYTAS. Va oferim posibilitatea de a sterge contul de pe platforma noastra, oricand doriti, urmand pasii indicati pe respectiva pagina. 

DREPTURILE DVS. IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

1. Dreptul de a cere SECURYTAS accesul la aceste date. Aveti dreptul de a obtine de la SECURYTAS o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la urmatoarele informatii: ce date prelucram, in ce scop, daca acestea au fost divulgate tertilor si cui, precum si perioada de stocare a acestor date. Va vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveti in ce priveste datale persoanale, drepturi detaliate in aceasta informare. Aveti dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii fizice solicitate, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa. Puteti solicita comunicarea informatiilor de mai sus in format electronic, situatie in care datele vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat de noi in mod curent, cu exceptia cazului in care solicitati comunicarea acestora in alt format.

2. Dreptul de a cere SECURYTAS rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracte personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare. Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin accesarea paginii “Setari de cont” pe platforma SECURYTAS.

3. Dreptul de a cere SECURYTAS stergerea datelor. Aveti dreptul de a cere SECURYTAS stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar SECURYTAS are obligatia de a sterge datele cu caracter personal care va privesc, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive:

Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate

Va exercitati dreptul de opozitie, in conditiile descrise la dreptul de opozitie si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea

Va exercitati dreptul de opozitie cu privire la utilizarea datelor dvs. in scopul marketingului direct

Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului in temeiul legislatiei europene sau nationale

Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin accesarea paginii “Setari de cont” pe platforma SECURYTAS.

4. Dreptul de a cere SECURYTAS restrictionarea prelucrarii Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in urmatoarele conditii:

Daca contestati exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam exactitata datelor

dac prelucrarea este ilegala, si nu v-ati exercitat dreptul de stergere, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii

daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatara, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

in cazul in care v-ati opus la prelucrare, pe perioada pe care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

In cazul in care ati obtinut restrictionarea prelucrarii va vom informa inainte de ridicarea restrictiei.

5. Dreptul la opozitie In orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu exceptia cazului in care avem motive legitime si imperioase, pe care le vom dovedi, care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor drepturilor si liberatilor dvs. sau daca scopul prelucrarii este constatarea exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment, atunci cand scopul prelucrarii il reprezinta marketingul direrct, inclusiv la crearea de profiluri atunci cand masura este legata de marketingul direct respectiv.

Atunci cand va opuneti prelucrarii, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate fie direct in platforma, fie printr-o cerere trimisa la adresa office@securytas.ro. Este posibil, in acest caz, sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. 

ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata in luna Iunie 2019. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta „Politica de Confidentialitate”, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

CONFIDETIALITATE

Va asiguram ca datele dvs. se prelucreaza cu respectarea legii, in conditii de securitate si confidentialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atat intern, cat si in ce priveste colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor nostrii indeplinirea acelorlasi conditii de Securitate si confidentialitate, in ce priveste datele personale. In cazul in care, in baza consitmantului dvs. comunicam date tertilor, solicitam acestora respectarea cerintelor legale prinvind prelucrarea datelor cu caracter personal.

CONTACT Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice intrebari legate de prezenta politica de confidentialitate, precum si de prelucrarea datelor dvs., va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa  office@securytas.ro.

© 2019 SECURYTAS GRUP

Theme by Anders Norén