PERSONAL

Din spatele tehnologiei avansate și a soluțiilor inovatoare pe care le oferim, stau oamenii noștri dedicați și profesioniști. Înțelegem că succesul oricărei companii se bazează în primul rând pe echipa sa, și suntem mândri de profesioniștii care alcătuiesc firma noastră.

Dezvoltarea continua a firmei noastre si rezultalele bune obtinute poate fi atribuita in mare masura politicii sale de personal. Un rol important il are selectia de personal cat si pregatirea acestuia in cadrul cursurilor de formare profesionala pentru meseria de agent de paza.

Selectia este un proces continuu, astfel incat, in permanenta, efectivele de agenti sa faca fata oricaror activitati conforme cu statutul societatii. Pregatirea agentilor nu inceteaza o data cu angajarea, ea se desfasoara pe intreaga perioada a activitatii in cadrul SECURYTAS SYSTEMS. Pregatirea are la baza programe de pregatire teoretica si fizica, lunar facandu-se aprecieri asupra activitatii agentului.

Pe linie tehnica s-a cautat angajarea celor mai buni absolventi ai facultatilor de profil precum si tehnicieni ce au urmat cursurile la ARTS pentru sisteme de detectie, supraveghere video si de monitorizare.Managementul firmei intelege importanta cresterii profesionale si personale si ca atare isi incurajeaza agajatii sa-si urmeze visurile si aspiratiile.

Pentru informatii suplimentare sau o oferta de pret contactati-ne chiar acum.