In ierarhia necesitatilor individului, la nivelul inferior se afla necesitatea de siguranta. Obtinerea performantei are la baza satisfacerea acestor necesitati.

Pentru aceasta, grupul de firme SECURYTAS are ca scop identificarea si eliminarea pericolului potential folosind atat sisteme moderne cat si personal calificat.

Gama completa de servicii
Grupul de firme SECURYTAS va ofera o gama completa de servicii, care se incadreaza in urmatoarele categorii:
– servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor;
– servicii de transport valori si insotire transporturi rutiere, feroviare, aeriene;
– servicii de garda de corp;
– consultanta de specialitate ;
– servicii de proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, sisteme de captura video, alarmare la incendiu, control acces.
– servicii de monitorizare a sistemelor si interventie cu echipaje specializate;
– formarea profesionala in meseria de agent de paza.
– evaluari de risc la securitate fizica cu personal autorizat

Preturi competitive
Multumita profesionalismului specialistilor nostri, grupul de firme SECURYTAS este in masura sa va garanteze calitate maxima pentru fiecare leu investit.

Pentru informatii suplimentare sau o oferta de pret contactati-ne chiar acum.

SECURYTAS a fost infiintata in anul 1998 de un grup de cadre militare decise sa-si valorifice experienta dobandita pe parcursul activitatii desfasurate in cadrul Ministerul Apararii.

A fost autorizata sa-si desfasoare activitatea in baza prevederilor legii 18 /1996 cu autorizatia 431 P+T / 1998 avand ca obiect principal de activitate servicii de paza si protectie a bunurilor si persoanelor, transport valori, proiectare si instalari sisteme tehnice de alarmare la efractie.

In anul 2004 SECURYTAS a obtinut de la comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala autorizatia de functionare pentru a organiza programul de calificare in ocupatia de agent de paza si ordine.

Activitatea de calificare in ocupatia de agent de paza si ordine se desfasoara in cadrul societatii SECURYTAS in baza autorizatiei nr 000013 / 2004.

Pentru informatii suplimentare sau o oferta de pret contactati-ne chiar acum.